februari 20, 2017

Oliebollenwagen

Oliebollenwagen

Bij Crompvoets huurt u een oliebollenwagen voor op uw kermis, festival of evenement.

Kermis traditie

Oliebollen staan gelijk aan feest. De traditionele Hollandse oliebol wordt gegeten tijdens de jaarwisseling maar is ook niet meer weg te denken van de kermis. Een dag op de kermis afsluiten met een heerlijke oliebol en nog een zak mee voor thuis. Voor veel families is dat onderdeel van de kermis traditie. Een oliebollenwagen mag dan ook zeker niet ontbreken op uw kermis.

Met een internationaal tintje

In onze oliebollenwagen bakken we de lekkerste oliebollen en krentenbollen. Ook voor appelbeignets en berliner bollen kunt u bij onze kraam terecht. Naast deze traditionele lekkernijen verkopen en bakken wij ook churros. Wat oliebollen voor Nederland zijn, zijn churros voor Spanje. Churros wordt altijd en overal gegeten in Spanje. Traditioneel met gesmolten chocolade maar ook Churros geven de oliebollenwagen een internationaal tintje.

Naast de oliebollenwagen kunt u bij Crompvoets ook een spelwagen huren. U kunt kiezen uit drie kinderspelen: touwtje trekken, vuilnisbakkenspel en eendjes vangen. De spelwagen is een altijd prijs kraam. Kleine kinderen winnen dus altijd een prijsje als ze meedoen aan een van de spellen.

Festival, bedrijfsfeest of evenement

Organiseert u een festival, bedrijfsfeest of andere evenement? Haal dan de kermissfeer naar uw evenement en huur een oliebollenwagen. Een oliebollenkraam geeft sfeer en nostalgie aan uw festiviteiten. Voor extra plezier kunt u ook een spelwagen huren. Kinderen zijn dol op de leuke spellen en houden een leuke herinnering over aan de dag.