februari 22, 2017

Oliebollenkraam Zaandam

Oliebollenkraam Zaandam

Bent u op zoek naar een oliebollenkraam in Zaandam? Neem dan contact op met Crompvoets en huur een oliebollenkraam. Alle oliebollen en krentenbollen worden ter plekke gebakken in onze kraam. Naast de traditionele oliebol verkopen wij ook appelbeignets en berliner bollen in onze oliebollenkraam in Zaandam.

Oliebollen rond de jaarwisseling

Wilt u met de jaarwisseling een oliebollenkraam op een bepaalde plek? U kunt onze oliebollenkraam het hele jaar inhuren voor de lekkerste oliebollen. In de zomermaanden zijn wij vaak te vinden op kermissen, jaarmarkten en festivals. Later in het jaar staan wij langer op een plek voor de traditionele oliebollen en krentenbollen die elke jaarwisseling compleet maken.

U kunt natuurlijk ook voor andere evenementen een oliebollenkraam in Zaandam huren. Voor een bedrijfsfeest, kermis of ander evenement? Een oliebollenkraam zorgt direct voor een gezellige en nostalgische sfeer. Wilt u eens wat anders dan een oliebollenkraam? Boek dan een churros wagen. Churros wordt ook wel de spaanse oliebol genoemd. Zoet en gefrituurd en traditioneel gegeten met gesmolten chocolade maar ook steeds vaker met suiker en kaneel. Ook de churros wagen kunt u huren bij Crompvoets.

Prijzen en beschikbaarheid

Wilt u meer weten over de prijzen en beschikbaarheid? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. U vindt onze contactgegevens op de website. Zijn we minder goed bereikbaar omdat we aan het werk zijn op de kraam? Laat dan uw gegevens achter op het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.