februari 20, 2017

Oliebollenkraam huren

Oliebollenkraam huren

Wilt u een oliebollenkraam huren voor uw bedrijfsfeest, kermis of voor uw gemeente rond de jaarwisseling? Dan bent u bij Crompvoets Oud-Hollandsche gebakkraam aan het juiste adres. Bij een kermis horen oliebollen en natuurlijk mag ook tijdens de jaarwisseling de oliebol niet ontbreken. Met oliebollen is het altijd feest. Een oliebollenkraam maakt u festival, jaarfeest of zelfs bedrijfsfeest compleet.

AD Oliebollentest

In onze kraam verkopen we verschillende soorten lekkernijen. Oliebollen met en zonder rozijnen, om mee te nemen of meteen op te eten. Onze oliebollen zijn in de landelijke AD Oliebollentest met een 7,5 beoordeeld. Naast overheerlijke oliebollen verkopen wij ook appelbeignets en berliner bollen.

Churros

In onze oliebollenkraam  maken we ook churros. Dit zijn gefrituurde deeg snacks. Churros komen uit Spanje en worden daar het hele jaar door veel gegeten. Ze zijn heel zoet en het deeg is wat luchtiger en zachter dan oliebollen. Churros worden traditioneel gegeten met warme chocolade maar ze kunnen ook heel goed bestrooid worden met suiker en kaneel. Wilt u een oliebollenkraam huren? Denk dan ook eens aan churros. Met churros haalt u een stukje Spanje naar uw feest. Met extra lekkernijen en extra fiesta!

Prijzen en beschikbaarheid

Wilt u voor uw festiviteiten ook een oliebollenkraam huren? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, beschikbaarheid en prijzen. U kunt via het contactformulier uw gegevens achter laten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook even bellen.