februari 20, 2017

Kermisattractie huren

Kermisattractie huren

Organiseert u een kermis of jaarmarkt? Dan wilt u natuurlijk een kermisattractie huren. Op elke kermis vindt u wel een draaimolen en een goede verdeling tussen attracties voor kleine kinderen en de grotere en spannende attracties. Ook spel- en eetkramen mogen natuurlijk niet ontbreken. Bij Crompvoets kunt u zowel een spel- als een oliebollenkraam huren.

Altijd prijs

In onze spelwagen kunnen kinderen touwtje trekken, ballen in de bewegende vuilnisbak gooien of eendjes vissen met een grote hengel. De spelkraam is een zogenaamde altijd prijs kraam. Dit houdt in dat kinderen altijd prijs hebben. Uiteraard zijn er ook grotere prijzen te winnen. Van grote pluche beren tot leuk speelgoed.

Hollandse oliebollen en Spaanse churros

De oliebollenkraam verkoopt de lekkerste oliebollen en krentenbollen. Oliebollen horen bij de kermis, net zoals ze bij oud en nieuw horen. In onze gebakkraam worden ook berliner bollen en appelbeignets verkocht. Extra bijzonder zijn churros. Deze gefrituurde zoete snack wordt gegeten met chocolade of met suiker en kaneel. Zo Hollands als de oliebol is, zo Spaans zijn de churros.

Wij benaderen attracties voor u

Wilt u naast een spel- en oliebollenkraam ook een een kermisattractie huren maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij kunnen de kermisattracties voor u benaderen. Laat ons uw wensen weten en wij gaan voor u op zoek zodat u een kermisattractie kunt huren. Doordat wij al geruime tijd in de kermiswereld meedraaien kennen we veel exploitanten en weten we welke wegen we kunnen bewandelen en wat goed werkt. We zoeken dan ook graag met u mee.