februari 22, 2017

Kermis spelletjes

Kermis spelletjes

Kermis spelletjes zijn op elke kermis of ander evenement een groot succes bij kinderen. Bij Crompvoets kunt u een spelwagen huren.

Plezier gegarandeerd

Voor onze spelwagen heeft u keuze uit drie spellen. De kleinste kinderen kunnen touwtje trekken. Kies een touwtje en trek zo een cadeautje omhoog. Met een grote hengel kunnen kinderen eendjes vangen vanaf een draaiende plaat. Pret gegarandeerd! Hoe meer eendjes in het mandje, hoe groter de prijs. Het vuilnisbakkenspel is al iets moeilijker. Kinderen kunnen proberen om alle ballen in de bewegende vuilnisbakken te gooien. Alle ballen er in? Dan winnen ze een grote prijs. Maar ook als het niet lukt is het niet getreurd want de kermis spelletjes zijn allemaal altijd prijs. Kinderen krijgen dus altijd een leuk cadeautje. De spelwagen zorgt daardoor voor een boel plezier en gezelligheid.

Leuke toevoeging aan het programma

Kermis spelletjes zijn niet alleen leuk voor op de kermis. U kunt de spelwagen ook huren voor een bedrijfsfeest, jaarmarkt, festival of ander evenement. Zeker als er ook kinderen zijn is een spelwagen een leuke toevoeging aan het programma.

Oliebollen en churros

Om het feest nog meer compleet te maken kunt u bij ons ook een oliebollenkraam huren. Want elk evenement wordt nog leuker als er oliebollen zijn.  Wij bakken ter plekke oliebollen, krentenbollen, appelbeignets en berliner bollen. Wilt u het minder traditioneel? Dan kunnen wij ook churros bakken. Deze Spaanse gefrituurde zoete snack wordt gegeten met gesmolten chocolade of suiker en kaneel. Breng nog meer sfeer aan uw evenement met de oliebollenkraam van Crompvoets.