februari 20, 2017

Churros wagen

Churros wagen

Huur nu uw churros wagen bij Crompvoets. Wat voor feest of evenement u ook organiseert, een churros wagen is altijd een succes. Bedrijfsfeest, jaarmarkt, festival, evenement, het wordt allemaal nog leuker met een churros wagen.

Altijd en overal lekker

Churros is een zoete gefrituurde deegsnack uit Spanje. De traditionele lekkernij is voor Spanje wat de oliebol voor Nederland is. Churros worden altijd en overal gegeten. Als ontbijt, als tussendoortje of als late avond snack na het uitgaan. Iedereen is dol op churros. Traditioneel worden ze gegeten met gesmolten chocolade maar tegenwoordig ook vaak met suiker en kaneel. Inmiddels is de churros ook Nederland aan het veroveren.

Geef sfeer aan uw evenement

Waar uw evenement met een oliebollenkraam direct een nostalgische oudhollandse en kermisachtige sfeer krijgen, geeft een churros wagen een Spaans tintje aan uw festiviteiten. Nog meer fiesta dus!

Wilt u liever niet kiezen tussen oliebollen en churros? Geen probleem, we kunnen ze tegelijkertijd bakken. Naast oliebollen, krentenbollen en churros verkopen wij ook appelbeignets en berliner bollen.

Sfeer en gezelligheid

Wilt u nog meer sfeer en gezelligheid aan uw evenement toevoegen? Huur dan ook een spelwagen. Met onze altijd prijs wagen kunnen kinderen zich vermaken met touwtje trekken, eendjes hengelen en het vuilnisbakkenspel. Er zijn grote prijzen te winnen maar voor de kleintjes is het altijd prijs dus elk kind houdt er een leuke herinnering aan over.

Wil u meer informatie over prijzen en beschikbaarheid? Neem dan contact met ons op. U kunt uw gegevens achterlaten op het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.