februari 20, 2017

Churros kraam

Churros kraam

Bij Crompvoets kunt u niet alleen een oliebollenkraam huren maar ook een churros kraam. Wat oliebollen voor Nederland zijn, zijn churros voor Spanje. Deze traditionele Spaanse lekkernij wordt ook wel de spaanse oliebol genoemd. Churros worden altijd en overal gegeten. Als ontbijt, als tussendoortje of na het uitgaan. Traditioneel wordt churros gegeten met gesmolten chocolade maar ook met suiker en kaneel zijn ze erg lekker.

Een churros kraam op uw kermis, festival of evenement zorgt direct voor een Spaanse sfeer. Dus zoekt u nog een eetwagen voor op uw festival? Denk dan ook eens aan een churros kraam.

Oliebollen kraam

Crompvoets verhuurt niet alleen een churros kraam maar ook voor een oliebollenkraam of spelwagen kunt u hier terecht. De lekkerste oliebollen en krentenbollen, om direct op te eten of mee te nemen voor thuis. Elk feest of evenement krijgt direct een nostalgische sfeer. Een kermis is niet compleet zonder oliebollenkraam. Wilt u niet kiezen tussen een oliebollen- of churros kraam. Geen probleem. We kunnen beiden tegelijk bakken. Kiest u voor een oliebollen- en churros kraam dan bent u van succes verzekerd.

Spelwagen

Een spelwagen kunt u ook huren bij Crompvoets. Een leuke activiteit voor de kleinste kinderen. De spelwagen is altijd prijs dus succes gegarandeerd. Wij bieden de volgende spellen aan: eendje hengelen, vuisnisbakkenspel en touwtje trekken. Natuurlijk zijn er ook grotere prijzen te winnen. Ook deze spelwagen kan niet alleen ingehuurd worden voor op de kermis maar we kunnen ook uw bedrijfsfeest of evenement opvrolijken met onze gezellige spelwagen.