februari 20, 2017

Spelwagen

Spelwagen

Een kermis is niet compleet zonder spelwagen. Wilt u een spelwagen op uw kermis? Bij Crompvoets kunt u kiezen uit drie verschillende spellen, natuurlijk is het ook mogelijk om ze alledrie te laten draaien op uw kermis.

Leuke spellen voor kinderen

De hele jonge kinderen kunnen touwtje trekken. Trek maar aan het touwtje en de prijs is meteen zichtbaar! Met een grote hengel kunnen kinderen zoveel mogelijk eendjes van de plaat vissen. Hoe meer eendje, hoe groter de prijs! Lukt het niet? Dan niet getreurd, ook het eendjes vissen is altijd prijs.  Het wordt wat moeilijker bij het vuilnisbakkenspel. Lukt het om alle ballen in de vuilnisbak te gooien? Dan heeft u de hoofdprijs! Ook dit spel is voor kinderen altijd prijs.  

Gebakkraam

Bij Crompvoets kunt u naast een spelwagen ook een gebakkraam huren. Wij bakken de lekkerste oliebollen en krentenbollen. In onze kraam bakken wij ook de spaanse specialiteit churros. Deze gefrituurde zoete deegsnack wordt ook wel de spaanse oliebol genoemd. Churros kunnen worden gegeten met chocolade of met suiker en kaneel. De churros maken de gebakkraam net wat spannender dan een gewone oliebollenkraam.

Ook op bedrijfsfeest of evenement

De spelwagen en oliebollenkraam zijn ook te huur voor op een bedrijfsfeest of ander evenement. De kinderen zijn lekker bezig en houden zeker een leuke herinnering over aan de dag. Neem voor de mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid contact met ons op. U vindt onze contactgegevens op de website. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten op het contactformulier. Wij nem,en dan zo spoedig mogelijk contact met u op.